Lenne egy Asus M5A78L-MUSB3 alaplapom. Hozzá egy AMD Radeon 6670-s videokártya. Tévémet kötöttem össze egy HDMI kábel?
Figyelt kérdés
Segítségével. Egy idő után elszíneződik a kép a tévén,valamikor magától visszaáll eredeti módra..Változó,hogy meddig "szines" a kép. Ha képernyőfelbontást változtatom, akkor azonnal helyrejön a kép. Kivettem a videokártyámat csak az alaplapon lévő hdmi-t használtam. Ott ugyanez a szitu. A driver friss. telepítettem a gépet(Win7). Nem vírusos. Próbáltam régebbi drivert is de azzal se működött. Másik gépet rákötve a tv-re tökéletesen adja a másodlagos kijelzőt.2013. jan. 20. 12:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!