Telepítő CD nélkül, hogy tudom használni a webcamom?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom milyen a 'fajtája', csak azt hogy Labtec, és így meg a netről sem tudom letölteni, a camon nincs rajta semmi, hol tudom megnézni?2013. jan. 20. 12:03
1/3 anonim válasza:
A Google képkeresőjébe beírod azt amit tudsz róla.
a képek között megkeresed azt, amelyik pont olyan minta tiéd, és azt a weboldalt megnyitva , valószínűleg megtudod a pontos típusát. Ezután már rá tudsz keresni
2/3 anonim válasza:
bedugod usb-be.. belemész az eszközkezelőbe. ott lesz ilyen sárgás felkiáltójel féleség. rámész, részletek, hardverazonosíttó és bepötyögöd agoogle-ba egy részét. és kiadja fajtáját, letöltöd drivert. (asszem jólirtam le :3)
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz, megnézem a google-be
az eszközkereső nekem nem tudta megmondani :S
2013. jan. 20. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!