72 Hz-es probléma?
Dell U2312HM monitort szeretnék 72 hzen üzemelteni, fel is tettem az erre alkalmas drivert, de ha átállítom 72 vagy 50 hzre a kép felső része remeg és csíkozódik. Két drivert is kipróbáltam, mindkettőnél ezt produkálja. Én kábelre gyanakszom, DVI-vel van rákötve, Displayportal talán megjavulna?
Jó lenne valami megoldás, mert lassan kifolyik a szemem filmezés közben.
te meg azzal minősíted magad, hogy olyan témába szólsz bele, amiről fogalmad sincs, érdemi információt nem közölsz, csak oltogatsz
olyan embereknek tettem fel a kérdést akik hasonló cipőben jártak, vagy legalább fogalmuk van a témáról
ennyi erővel én is nekiállhatnék és minden problémafelvatéshez odaírhatnám, hogy hagyd úgy a fenébe, szerintem egyik kérdező sem örül ilyen válasznak
ennek az oldalnak megoldáskeresés lenne a célja, ha nem tudsz megoldást inkább hallgass, hamarabb kitehetem kiemeltek közé...
A kérdés meg lett válaszolva az első hozzászólásomban.
Tekintve hogy nem gyári driver, így lehetnek ilyen hibái.
első értelmes hsz!
az bosszant, hogy eddig mindenkinek működött, ilyen hibát sehol se produkált
Érdeklődd meg itt is:
De ha kipróbálod Display porton, akkor sem veszítesz semmit, gondolom azt adtak hozzá (U2311-eshez anno kaptam). De az is lehet hogy ez egyedi hiba a monitorodnál.
Kipróbálhatod másik DVI kábellel, vagy VGA kábellel. Vagy nézhetsz használtan DP kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!