szemét egy banda?:O rendeltél már onnan? mert én igen egy komplett konfigot összeszereléssel és semmi gondom nem volt,hibátlan kiszállitás..3napon belül
2013. jan. 19. 17:06
4/9 anonim válasza:
pcx nél vásárolt vga seria hibás volt másnap kérdezés nélkül adták vissza a több tíz ezer ft-t.Hdd-t hűtő is csapágyas volt azonnal levásárolhattam.Nemértem te miről beszélsz...
2013. jan. 19. 17:09
5/9 A kérdező kommentje:
arról hogy rendeltem egy ventit tőlük, és nem azt szállították, hanem valami kínai fost...
utána meg nem akarták kicserélni...
persze a hülye user aki vesz kispénzért egy rohadt ventit azt leszarják
2013. jan. 19. 17:11
6/9 anonim válasza:
a hardverker szerviz is mocsok, kibújnak a garancia alól, ha onnan valamit hibásan kapsz, ba..hatod a pénzed. legalábbis én így jártam.
az ipont tudom eddig ajánlani.
2014. szept. 16. 12:40
7/9 anonim válasza:
Én is nagyon megjártam a pcx nél vásároltam ott egy videokártyát és a garancia lejárás előtt 1 héttel jeleztem nekik a problémát el is vitték a szervizbe és azt írták nekem hogy nem volt semmi baja a videokártyának
és még így nekem kellet az úti költséget álnom és nem akartak vele foglalkozni le is járt a garancia nem tudtam mit csinálni vele szóval jó nagy parasztok voltak ugrott a videokártyám ami nem volt egy olcsó.
2016. márc. 19. 19:30
8/9 anonim válasza:
Nekem a hardverker.hu-val érdekes a kapcsolatom, mert vettem egy GTX980 G1 kártyát egy üzletben. A vga hangosan elkezdett búgni, ciripelni. Visszavittem oda ahol vettem és átvették gariba. Miután letelt a 15 nap még mindig semmi és visszaadták a vételárat, gondoltam megyek és veszek valahol valamit, de mondták, hogy a Hardverkerrel vigyázzak, mert tőlük volt a kártya és mutattak egy szervizlapot, hogy nekik nem cserélték ki a kártyát és lehet, hogy bíróságra kell vigyék az ügyet, mert a Hardverker szervize úgy áll a dologhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!