Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire HD7770 GHz Edition...

Sapphire HD7770 GHz Edition 1GB GDDR5 mehet a gépembe?

Figyelt kérdés

Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.

Processor AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz

Memory 4096MB RAM

Hard Drive 174 GB

Video Card ATI Radeon HD 5450

..

Az van hogy én videózok többnyire, azaz felveszem amiket játszok, de még az nélkül is valamikor akadozik. És vennék egy jobbat.

2013. jan. 19. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mehet
2013. jan. 19. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Az új videokártya sokkal gyorsabb lenne...sokkal. Viszont az a 7770 örülne egy jobb procinak is. Egy Phenom II X4 például már jól mutatna mellette.
2013. jan. 19. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
fraps al veszel fel? mert amugy a HDD miatt is akadozhat, olvastam hogy úgy jó videót felvenni ha külön merevlemezre veszed fel mint ameikről megy a játék :)
2013. jan. 27. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:

fraps al veszel fel? mert amugy a HDD miatt is akadozhat, olvastam hogy úgy jó videót felvenni ha külön merevlemezre veszed fel mint ameikről megy a játék :)

azzal szoktam de most kb úgy van 1 hete hogy bandicammal ink. mert a bandicammal többet tudok. Hát lehet de a több fps-ért nem hiszem. Mert sok kb 80gb helyet felszabadítottam, de semmi.

2013. jan. 29. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!