Sapphire hd7850 vagy asus?
Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek, a:
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE
vagy a:
ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 PCIE
éri meg jobban?
2013. jan. 18. 18:44
11/18 anonim válasza:
Azok csak a másodvonalat képviselik elmaradva az Asus mögött!! Minden cucc a gépemben ami lehet az Asus, mert fő a minőség és megbízhatóság!
12/18 anonim válasza:
Szóval te is azokhoz a Vér Istvánokhoz tartozol, akik szerint csak az a jó, ami nekik van.
13/18 anonim válasza:
Fordítva, azért van Asus-om mert az a legjobb/legmegbízhatóbb márka a piacon!!
14/18 anonim válasza:
Hagyd már abba a hülyeségeid. Tény, hogy az Asus nagyon jó, de az MSI és a Sapphire bőven egy szinten van vele.
15/18 anonim válasza:
Én nem ezt hallottam egy az Asus-nál dolgozó ismerősömtől, de hagyjuk...
16/18 anonim válasza:
Nekem meg a NASA-nal dolgozó ismerősöm mondta hogy a kólában több gumimaci van mint a szalmakalapban.
Ennyire értelmesek a válaszaid.
17/18 anonim válasza:
Én meg azt hallottam egy okos embertől, hogy inkább menj lefeküdni.
18/18 anonim válasza:
A tisztelt Professzor nem tudom mennyi idős lehet de szerintem fel kéne nőnie a szakmához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!