Szerintetek kaphatok Laptopot netezéshez 40-50 ezer körüli áron? Másra nem használnám, esetleg ha tudtok, linkelnétek? (Jófogás stb. )
Figyelt kérdés
Áron picit túllehet szaladni.2013. jan. 18. 18:33
1/9 anonim válasza:
Használtan tuti, nézz szét hardveraprón. Újat nem hiszem, max netbook-ot, de azt én tapasztalatból nem ajánlom :)
2/9 A kérdező kommentje:
Használt is tökéletesen megfelel, csak ne legyen "elhasznált"
2013. jan. 18. 18:49
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
notebookot nem szeretnénk, túl kicsinek tartom a képernyőt, és anyukámnak lenne, aki megszokta a nagy "mázsás régi" monitorokat, ami ilyen tv nagyságú, szóval ez benne a "húzósabb" dolog
2013. jan. 18. 18:58
5/9 A kérdező kommentje:
És szeretném, ha az aksi is működőképes lenne, mivel van wifi a házba, és jó ha nincs konektorhoz kötve.
2013. jan. 18. 19:00
6/9 anonim válasza:
Van a linkeltek közt olyan, ami nem 0-ás akksis. Meg keress egy kicsit, ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. [link]
Olyat keress, aminek kétmagos processzora van, azzal már nagyon kényelmesen és jól lehet netezni. (Dual Core, X2 jelzések...)
7/9 A kérdező kommentje:
Csak világ életembe Gamer dolgokhoz értettem, és nemigen tudom, hogy mi mennyire elég netezéshez, mert addig oké, hogy az asztali gépbe tudom mit akarok, mert látom a játékok gépigényét, csak ez már itt nem annyira játszik... és sosem volt még laptopom, ezért fordulok felétek.
2013. jan. 18. 19:28
8/9 anonim válasza:
A Pentium 4 processzoros gépeket kerüld.. Ahogy az előző válaszoló is írta valami dual core vagy core 2 duo gépet nézz.. Az AMD processzoros gépekkel nincs tapasztalatom, ezért én csak Inteles gépeket linkelek..
Az ACER, Packard Bell, Emachines, Fujitsu Siemens, MSI márkákat kerüld.. Nagyon megbízhatatlan gépek..
Ezek csak 14.1" de még hátha megfelel valamelyik..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jan. 19. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!