Szeretnék venni 60 ezerért procit ramot és alaplapot ezért az összegért ajánlani? Játékra szeretnék használni. Vga kártyám amugy radeon hd 6770-es, és I3-as 3320-as procin gondolkozok. Jhaa és a proci csak Intel legyen!
elég oda 15 ezres alaplap és 5-6ezres 4GB ram
.
8GB ra elég lesz bövitenie ha majd vessz jobb videokártyát is
30 ezer kb. a ram meg alaplap hogyan?
enyiböl már Z77 és 8GB ram is kijöne nem hogy B75:D
valmi nem stimel
túl drága akor az a 8GB mivdel 8GB még most is van valahol 8-10ezerért is
fejts ki böveben
pontosan ird le típusra és márkára
500W magában semit nem jelent
ami meg "nem márkás" vagyis márka szinten roszminöségü abból 800W sem "elég"
vagyis nem a gépet nem birja el
hanem gépet tönkre teszi...
.
hát ha nem jóféle táp akor lehet érdemes arra is beruházni
vagyis érdemes lehet várnod a fejleszesel és gyüjtögetni
mivel i3 sem olcsó ám
60ezret kiadni egy i3 as alapra nem a legjobb szerintem ugy hogy táp talán haza is vághatja még ezt is
.
persze ezt nem lehet tudni és még ném is tudjuk milyen
lehet ami neked nem márkás az valójában "márkás" amugy a márkás szó nem jó rá a minöségi helyesebb
hisz márkában lehet jó és rossz is mindég
Tápból fsp hexa 500w (ha 500asnál maradunk) max akkor lesz jó ha nem alsótápos a házad mert oda a cpu kábele rövid lehet (nekem ilyen tápom van és utólag derült ki :D egy toldókábel megoldotta de hát na..)
A vga gyengeségét pedig úgy értettem, hogy i5-el már szépen lehet fullHD-n is játszani oda mellé ha játékra van használva a gép főként gyenge a 6770 így próbáld minél hamarabb lecserélni szerintem azt is. Mert hát valóban szép az i5 mert erős csak ha játékról van szó a vga-n van a hangsúly és egy hd7850/7870 szép lenne alá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!