Az operácios rendszer telepitése után már nekem nem kell semmit állitanom a biosba?
Figyelt kérdés
mert ahogy a rendszer telepitése előtt beállitjuk hogy cd/dvd-rol bootoljon utána már nem kell semmit vissza álitanom ?2013. jan. 17. 19:21
1/7 Emberek válasza:
nem. nem kell semmit. jó, ha úgy marad, hogy a CD/DVD a First Boot Device, mert akkor a következőnél már nem kell állítgatni
2/7 anonim válasza:
Nem, nem kell. Viszont beállításnál nélkül is lehet bootolni lemezről, általában az F8-as gombbal (ha jól tudom)
3/7 A kérdező kommentje:
a Second Boot Device-nél mit állitsak be vagy az mindegy ??
2013. jan. 21. 14:19
4/7 anonim válasza:
Ha van CD DVD meghajtód akkor azt.
5/7 anonim válasza:
Ezt az F8-as dolgot hogyan kell használni?Bocsi kérdező hogy belekérdezek a kérdésedbe.
6/7 anonim válasza:
Van ,hogy F8 de van F12 is, biosa válogatja.Ez a POST-nál jelenik meg(persze ha tudja a bios) mikor elindul a gép és választhatsz ,hogy DEL;F2;(ezek belépéés a biosba)Vag BOOTmenü(F8;F12)
7/7 anonim válasza:
Értem köszi megy a zöld.És még egyszer bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!