Tudtok ajánlani összesen 20k ért gamer egeret és billentyűzetet? Ha lehetne akkor minnél olcsóbban minnél jobbat!
Figyelt kérdés
Igazábol nem nagyon értek hozzá ezért amit tudok mondani még kikötést, az az lenne, hogy vezetékes legyen! Esetleg kérdésetek lenne írjátok le és megpróbálok válaszolni.2013. jan. 15. 21:19
1/3 anonim válasza:
Egér, ha még kapható:mx518, logitech. Masszív, ha falhoz vágod,se lesz semmi baja (tapasztalat). De lehet, hogy már nem forgalmazzák itthon.
2/3 A kérdező kommentje:
Már nem kapható!
2013. jan. 15. 21:37
3/3 Panda Péter válasza:
egér újan: logi g400, razer abyssus, steelseries ikari optical esetleg kinzu
egér használtan: amiket fentebb írtam, vagy logi mx518, razer diamondback 3g, razer deathadder, razer krait, microsoft wheelmouse optical/intellimouse optical/wheelmouse explorer
billentyűzetben nem igazán vagyok szakértő, 20-asból jó egér plusz mechanikus bill kombó nemigen jön ki. de szerintem az egér fontosabb, billentyűzetből jó valami kommersz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!