Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB beállítás, gyorsítás 2. 0?

USB beállítás, gyorsítás 2. 0?

Figyelt kérdés
Windows 7 64 alatt,a lumia telómat rádugva,valami ilyesmit írt,hogy gyorsabb kapcsolatra képes.Rámentem valami vastagon szedet rész alatti üres helyekhez csatlakoztassam,meg bontsam a jelenlegit vagy valami ilyesmi:)Azt tudom hogy USB2.0 van a gépen.(rajta van a dobozán):)Ha nyilván valami régebbit használ jó volna belőni,ha már van.Nem igazán vagyok egy ász,de ha valaki segítene úgymond optimalizálni,azt megköszönöm.

2013. jan. 15. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom érthető volt e.Gyakorlatilag kiírja hogy öcsém ennél többet is tudunk,csak hogy állítsam be.
2013. jan. 15. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt általában akkor írja ki, ha rosszul dugod be és hirtelenjében csak az 1.0-ás szabványon tud kommunikálni. Próbáld bedugni még egyszer, esetleg máshova. Ha mindenhol ezt írja ki, akkor érdemes átnézetni a gépet egy szakival.
2013. jan. 15. 14:54
 3/4 Golan Trevize ***** válasza:
Próbáld ki másik kábellel is.
2013. jan. 15. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Na tuti ez volt a gond,két kimenet van elől,azt mindig ugyanabba dugok mindent,most átraktam a másikra azt mintha passzentosabb is lenne.De tesztelésként vissza raktam a másikra normálisan azt már ott sem ír semmit.Lehet az a kimenet kezd kicsit elhasználódni.Mindegy,van másik.:)Azért csodálkoztam,ezek elméletileg automatán kiválasszák,nem a felhasználónak kell bűvészkedni ilyen portokkal meg mit tudom én.Köszönöm szépen a választ.
2013. jan. 15. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!