Melyiket Processzor inkább? AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzor VAGY AMD FX 4100 Black Edition processzor
Szerintetek melyik processzor jobb ? Már mint játék terén mert őszintén meg mondom, valahol azt mondják hogy a AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzor jobb.
Visszont még egy olyan kérdésem lenne hogy a HD 7770-es videokártyánál sokat számít hogy 128bit vagy 256bit illetve ez a videokártya melyik 2 processzorral fogja jobban állni a helyét ?
Előre is köszönöm !
HD7770-ben csak 128bites verzió van,nincs 256. :)
Amúgy a Phenomban kicsivel több a nyers erő,viszont az FX újabb technológia.Jelenleg a Phenom X4 965 nagyon jó áron van az FX4100-hoz képest,szerintem megéri megvenni még most is.
Nekem úgy mondták hogy van 256bites is, de akkor én kérek elnézést!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzort lehet tuningolni, mert egyik ismerősöm vett egy hasonló processzort és kapott hozzá egy eredeti Drive DVD-t amin tudja húzni a processzorát.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzorral jobb a HD 7770-es 1Gb-s GDDR5-ös videokártya vagy ezzel AMD FX 4100 Black Edition processzor ?
"Alacsonyabb beállításokon és alacsony felbontáson játszható lesz. Mondjuk egy olyat hogy elmegy."7
Hé,te ennyire lebecsülsz egy HD7770-et? :) Mi az,hogy elmegy?Azért mégis egy középkategóriás kártyáról beszélünk,nem egy HD6570-ről.
A GTA V FUll HD felbontáson kb.medium részletességgel fog menni,esetleg High-on,ha normálisan tudják optimizálni,nem úgy,mint a GTA IV-et.
Amúgy itt egy teszt,erről le tudod vonni a következtesést. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!