Ezt a konfigot bírná ez a táp?
Figyelt kérdés
vagy elég lenne csak ez?
FSP Raider 550-et már sokallom(nem árilag), jó lenne egy 500-ban az is, csak hát úgye 550 alatt nincs ipon-on. Esetleg még az Aurum 400 (ha az nem kevés), 500 helyett inkább már akkor fsp raider 550.
2013. jan. 14. 11:45
1/9 anonim válasza:
Ennyiért már kijönne egy 7870 konfig.
De a 450es CTG is elbírja a kérdésben írt konfigot.
2/9 anonim válasza:
Azt egy Hexa 400 vagy CTG 400 is lazán elviszi. A Linkelt CTG-450 is bőven elég, még egy videokártya fejlesztés is belefér sztem (HD7870 vagy 7770 CF biztosan, talán még egy 7950 is). :)
3/9 A kérdező kommentje:
akkor gondolom az aurum 400 is jó lesz nem?
Elméletileg FSP legminőségibb tápja, csak sokan támadják, hogy rosszabb mint a raider. (nem ár-érték arányban)
2013. jan. 14. 11:59
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy elég! 12V ága elég erős annak a tápnak, áganként 216W teljesítményt tud leadni, ami átlagos a jobb 400-as tápok esetében, de a két 12V ág összterhelhetősége nem áll meg 300-350W-nál, hanem akár 384W-t is elbírhat, ha a többi ág alig van terhelve...ez egy 400-as egységtől nem gyenge szerintem. Nekem az öregecske sea sonic bendős 450W-s tápom tud 396W-t nyújtani a 12V ágon, igaz a nagyobb összterhelhetőség miatt ezt jobb eséllyel képes is nyújtani illetve nincs ketté osztva a 12V ág, így nem kell a például 216W-240W limittel sem számolni, ami a ketté osztott, hasonló teljesítményű tápoknál lenni szokott. Ettől függetlenül az Aurum 400 sztem elég jó táp, igaz nem is olcsó...ahhoz a konfighoz röhögve elég lesz.
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
AU 400 teljesen best buy
.
mért lene rosszabb a jobb?:)
7/9 A kérdező kommentje:
ez árban nem igen drágább az 550 raider-től. Viszont feleslegesen nem akarok raider-t venni, ha nincs rá szükség.
2013. jan. 14. 12:51
8/9 anonim válasza:
A Raider annyiban jobb, ha minden igaz, hogy nincs felosztva a 12V ág. Mondjuk az aurum 400 vagy 500W modellnél is egy 12V ág maximum 216W teljesítmény leadására van hitelesítve. Ez neked és a legtöbb felhasználónak bőven elég. Ahhoz viszont, hogy mondjuk egy FX-8000 procit alaposan megtuningoljunk vagy egy kifejezetten nagy fogyasztású (200W TDP feletti) videokártyát is meghajtsunk vele, már kevés lehet. Ha a 12V ág egyben van, akkor nem kell számolni ugye az ágankénti korláttal. Szóval ha nem tervezel áramzabáló procikat komolyan megtuningolni vagy videokártya szörnyetegeket meghajtani, akkor egy au 400 több, mint elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!