Egy olyan problemam van a gepemmel, hogy barmit csinalok a gepen a proci mindig 100 szazalekon mukodik meg ures jaratban is. Mivel vagy mi lehet a problema? A valaszokat elore is koszi.
Sok mindentől lehet..
Lehet hogy:
- Vírusírtó hosszan frissíti magát
- Windows-od telepíti a marhaságait
- Vírust kaptál
- a(z) svchost.exe (ami majd' mindenért felelős) lehúzza a procit.
- lehet hogy kevés hely van a C:-n és úgy van configolva a gép hogy tisztítgasson...
Előfordulhat még csomó minden... Ami a lényeg hogy sose futtass 1000 programot egyszerre.
Szia!!!
Én 2 hete szedtem le egy ilyen vírust.
C:\ formáz, win újrarak, és kész.
De inkább formázd újra az egész lemezt.
Sose lehet tudni :)
Lényeg:
Vírusírtóval NEM tudod leszedni--- Rövid kódú kis vírus ez, ami ugyanúgy átfúrja magát megint.
Formázzál mindent, (-.-)
és utána telepíts új Windowst!!!
Én is csak így tudtam megoldani.
(lehet, hogy maga a vírus nem tesz úgy kárt... De majd lerobban a hűtőd, [nekem majdnem szétment] és akkor vehetsz újat)
Tudom miről van szó, ez a legegyszerűbb mód a megfékezésre-.-
Nos ki probaltam minden amit tanacsoltatok de nem sokat segitett , sot mostmar kek halal is van + meg lefagy a gepem ,de annyira hogy semmire sem reagal es ujra kell inditanom a gepet . A proci meg mindig magas prioritason mukodik .
Mi lehet megis a gond ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!