Szerintetek melyik VGA-t érdemes megvenni hosszútávra?
Ha csak 1 monitorod van, felesleges a 7970 !
Ha most veszel egy ASUS HD 7950 3GB-ot az bőven elég lesz, főleg hogy most tavasszal jönnek a HD8000-es szériák , lehet érdemesebb megvárni ..
Értem köszi.
de a GTX680al mi van ?:D
Msi gtx680 lighting jobban megéri mint egy 4GB os
GTX670/680 és HD7950/7970 mind több monitorra való fedélzeti memóriától független de persze minél több vram annál inkább több monitorhoz való és SLI vagy CrossFireX re
és munkára leginkább
játékra böben elég egy extrább típús
GTX660Ti vagy HD7870 böl is
ha nagyon akarod 7950 t akor beheted de lényegében pénzkidobás HD8xxx széria küszöbén
és mihez is kéne ilyen komoly kártya számodra?
de ha mindenkép 7950 akkor pl. Vapor-X valtozat vagy hasonló elég
.
na de te 680 4gb ról megb 7970 matrixról irtál...
befektetésnek nem jó nemtudod késöbb jóárban eladni ha hamar adod el akor meg minek veted?:)
jó értem én hogy ha csak egy monitorom van meg stb stb.De gondlom úgyis vennék hozzá még 2 monitort. 3 meg szerintem bőven elég akkor a 7970hez. de mindegy akkor úgyis megvárom
a 8xxx seriát ati-ból. Bár kétlem hogy ezeknek a kártyáknak az árán mozogna.De nekem a hosszútáv nem egy évet jelent hanem vagy 2-3 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!