Egy 500 gigás hard disk kb hány órát tud felvenni?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek ehhez,nem tudom ilyen szakszavakkal leirni. 2db térfigyelő kamera van. Kell még vmi infó?2013. jan. 13. 00:46
1/5 anonim válasza:
A felvételek felbontása és kódolása (tömörítése) adja a fájlméretet. Ennek az ismeretnek hiányában lehet pár órányitól akár több százig terjedő is a kapacitás függvényében.
2/5 A kérdező kommentje:
És azt esetleg meg tudnád mondani,h ezt hol tudom megnézni?
2013. jan. 13. 11:03
3/5 anonim válasza:
Egyszerű. Megnézel egy felvett videót. A méretét látod, lejátszod, ott látod a hosszát és utána már csak egy kis matek az egész...
4/5 A kérdező kommentje:
A hosszát azt látom,viszont méreteket nem:S Ahhh,béna vagyok ehhez!
2013. jan. 13. 22:24
5/5 A kérdező kommentje:
Vmiért csak 1órában vesz fel ezt azt,aztán tovább semmi,pedig úgy van beállitva,h ha tele is van,akk nem áll le,hanem felülirja.
2013. jan. 13. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!