Cs! Mi a véleményetek erről a konnfigról? Phenom II x4 956 be|asrock m3n78d|radeon hd 5570 1giga, ddr3,128bit|geil enhance corsa 2gb 1600mhz ddr3|cm elite 330 full fekete|640gb hdd 7200 sata II |2db 12cm venti|hkc v-power 550w
Szerintetek megérné-e lecserélni egy ilyenre:
(sztem +érné, de kíváncsi vok még más véleményére is)
cpu: marad.
ram: corsair XMS3 4x2 giga, 1600mhz, ddr3,
lap: asus m5a97
ház: gigabyte luxo x142 / gz-p5 plus balck
hdd: 1terrás WD, 7200 16mb
vga: marad
táp: marad
ventik maradnak
a válaszokat előre is thx
aha, a VGA cserére itt énis gondoltam, ebben igazatok van
de a táppal mi a baj?
a hdd.k már hibásak itt.ott
a ház meg szétvan de ez mellékes
a ram pedig... háátXD nem tudom...
HKC táp: http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
Minőségi tápot szabad csak venni! :)
Chieftec, FSP, Corsair stb.. :D
Köszi...
Számtech boltban (nem akármilyen kis bolt) azt mondták hogy az általad felsoroltak mellett a HKC is egy jó, keresett márka. De azért gondoltam hogy a Corsair, Chieftech, FSP valamennyivel jobbak, de arra nem volt meg a pénzem és sürgősen kellett. -.-
Egy M-tech tápom volt, 4 éves öregecske. Kellett a csere.
(Az egy totál másik történet hogy miért, és milyen kis biznisszel szereztem a tápot,mellékes.)
De akkor is jól jött ez a válaszod thx :D
Én is amikor vettem a tápom(Chieftec 450W) pénz szűkébe voltam de inkább félretettem rá.
Nem is bánom mert kb. 1 hete kiment a venti belőle(nem forog) vagyis próbálna de nem nagyon tud, és még így is megy nem melegszik túl stb. Mivel van benne sok ilyen védelem cucc :D
Szerintem egy HKC táp ez esetben ha leáll a ventije már túlmelegedett volna és leb*ssza az egész gépet úgy h pár dolog akár tönkre is mehet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!