Menne ezen a gépen a Windows 7 vagy 8?
AMD Sempron (tm) processor LE-110 1.90GHz
1GB RAM
VIA Chrome 9 HC IGP (128mb) (integrált grafikus videóvezérlő)
40GB HDD
Az lenne a kérdésem, hogy a fent felsorolt tulajdonságú gépen menne-e az 2 operációs rendszer valamelyike?
Ne rakd fel...
Minek? Hogy más legyen a tálca? :D
Nem menne elég elfogadhatóan szerintem, mert 1 gigával én inkább nem is gépeznék, mint hogy win 7ezzek.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem azért tenném, fel, hogy más legyen a tálca meg a többi felület, egyszerűen a Windows XP már elég régi, és nemsoká megszűnik a támogatása!
21:30 ezen lehet, hogy elgondolkodok, mivel a suliban is kb ilyesmi gép volt mint az enyém, és azon is 7 volt és tökéletesen, akadás mentesen működött rajta!
Attol hogy megszunik hamarosan az xp frissitesek meg nyugodtan hasznalhato lesz.Soknak nincs ra keret hogy,azert lecserelje hogy menjen rajta a 7 vagy 8-as. Arrol nem beszelve sokan most se frissitik az oprendszeruket.
Amugy meg 1GB ram mellett nekem igen rossz volt a win 7.
igen értem attól, hogy még megszűnik a frissítés XP-re attól még használható tovább, de gondolom, hogy utánna már új programokat se írnak rá!
Hát igen nem mindenkinek van rá pénze egyből lecserélni a gépet, de majd gondolom szép lassan muszáj lesz ha nem is egyből!
nem tudom mert a suliban is 1 gb ram al ment a 7, lehet, hogy azért volt rossz mert olyan fajtával volt telepítve vagy nem tudom!
köszönöm az eddigi válaszokat azért!
Programok teren nem kell agodni,hogy ne irnanak ra utana mar,mert meg jo ideig biztos fognak.Nem fog eltuni oly hamar az xp e felol nem kell agodni.
Masik meg mellekesen irom,hogy nem mindig az jo ami a legujabb program.De mint irtam e felol meg nem kell felned.
Értem, köszönöm szépen, majd egy pár év múlva, majd beszerzek egy jobb pc-t mint ami jelenleg van!
Addig is egy jó ideig maradok az xp-nél!
1 GB RAM mellé csakis XP!
2 GB alatt felesleges vista/7/8 os-eket futtatni, csak szenvednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!