Ati Readon HD7770 nVidia megfelelője árban és teljesítményben? (ár: 30 000Ft körül)
gtx650 Ti-t veszek ... :D egy kérdés most már csak
milyen márkájú legyen? Gigabyte, msi, gainward?
ezt néztem ki:
(egyébként a kérdés onnan jött hogy barátomnak ilyenje van és mondta hogy 30k-ért vette, és mivel én is akarok egy hasonló erösségü kártyát ilyen árba ezért kérdeztem meg (+++nvidia párti vagyok :D ) zöld ment mindenkinek aki válaszolt :)
"(+++nvidia párti vagyok :D )"
Ez sejthető volt. :)
Amúgy pártállást foglalni nem mindig kifizetődő vagy ésszerű dolog, de végülis a Te dolgod. A GTX650 Ti egy jó kártya! Az alsóbb kategóriákba viszont az NV nem remekel túl jól az utóbbi években.
Eleninte egyébként én is inkább NV karikat vettem, az első 6 videokártyámból 5 geforce volt. Utána és szemrebbenés nélkül vettem radeon-t, amikor azok ár/teljesítmény/fogyasztás tekintetében jobbá váltak. Az utóbbi 4-5 évben csak radeon karikat vettem és szó mi szó, nincs gond velük. Ettől függtleül nem utálom az NV-t sem és mint mondtam a 650Ti egy jól pozicionált kártya, nem jársz vele rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!