Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ati Readon HD7770 nVidia...

Ati Readon HD7770 nVidia megfelelője árban és teljesítményben? (ár: 30 000Ft körül)

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondom a 7770-nel partiban a HD6850 vagy a GTX460 kari lenne. 29-30k-ért a 7770-nek nincs ellenfele!
2013. jan. 12. 13:59
 12/14 A kérdező kommentje:

gtx650 Ti-t veszek ... :D egy kérdés most már csak

milyen márkájú legyen? Gigabyte, msi, gainward?

ezt néztem ki:

[link]

(egyébként a kérdés onnan jött hogy barátomnak ilyenje van és mondta hogy 30k-ért vette, és mivel én is akarok egy hasonló erösségü kártyát ilyen árba ezért kérdeztem meg (+++nvidia párti vagyok :D ) zöld ment mindenkinek aki válaszolt :)

2013. jan. 14. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Gigabyte-ot én nem szeretem. Asus, MSI elsősorban, de ha másnál olcsóbb és az nem Gigabyte akkor az is jó. (Gainward, Palit...)
2013. jan. 14. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

"(+++nvidia párti vagyok :D )"

Ez sejthető volt. :)

Amúgy pártállást foglalni nem mindig kifizetődő vagy ésszerű dolog, de végülis a Te dolgod. A GTX650 Ti egy jó kártya! Az alsóbb kategóriákba viszont az NV nem remekel túl jól az utóbbi években.

Eleninte egyébként én is inkább NV karikat vettem, az első 6 videokártyámból 5 geforce volt. Utána és szemrebbenés nélkül vettem radeon-t, amikor azok ár/teljesítmény/fogyasztás tekintetében jobbá váltak. Az utóbbi 4-5 évben csak radeon karikat vettem és szó mi szó, nincs gond velük. Ettől függtleül nem utálom az NV-t sem és mint mondtam a 650Ti egy jól pozicionált kártya, nem jársz vele rosszul.

2013. jan. 15. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!