Erős PC mellé szerintetek felesleges az Xbox360?
Figyelt kérdés
Ami az Xboxban megfogott azaz mozgás érzékelős cucc (Kinect ha jól tudom) és ilyen tudtommal nincs géphez.2013. jan. 12. 01:21
1/9 Dragon986 válasza:
Én pl elvagyok a gépemmel de az Xboxon összetudtok jönni haverokkal több konzollal például szóval ez emberfüggő ha szeretsz haverokkal nyomulni akár egy zombi meccset vagy csak hogy ne maradj le a jókis jelenetekről elfér a gép mellett mindig amúgy kinect az nincs gépre de ahhoz nagy hely kell kipróbáltam kb. olyan 3-4 méter távolság minimum és szélességbe is kb ez főleg ha többen toljátok mert akkor összekeverhet
2/9 Dragon986 válasza:
még kiegészíteném előbbi kommentemet összekeverhet vagy agyonveritek egymást...Szóval ha kicsi a szobád nem érdemes kinectet venni
3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ez az Xbox Live cucc havi előfizetéses vagy ott hogy mennek a dolgok? :D
2013. jan. 12. 01:30
4/9 anonim válasza:
Van a Kinect-hez egy kiegészitő, ami csökkenti azt a 3-4 métert direkt a kisebb szobákra is gondolva. Talán kinect Zoom a neve, de nézzetek utána. Nekem már késő van.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
A Live Gold fizetős, csak így tudsz játszani online.
8000 Ft egy évre, lehet haviban is venni, de úgy nem nagyon éri meg.
A 8000-et leosztva havi 666 forint, ami nem hiszem, hogy túl megterhelő lenne bárkinek is, aki ilyen téren nyomul.:D
7/9 anonim válasza:
Van valami SILVER tagság is ami ingyenes de kevesebb dolgot lehet vele mint a GOLD-dal.
8/9 anonim válasza:
Kincet-nek nem kell, csak 1.8 méter, ha egyedül játszol(van kinectem)!De igen van hozzá ZOOM is ha veszel! A Goldot jól írták és igen azzal tudsz multizni, vagy néhány app-ot használni (pl.: Internet Explorer) A Silver tagság pedig az ingyenes tagság!
9/9 anonim válasza:
A nyko zoom csökkenti a kellő helyet a live gold tudtommal nincs 1000 forint.
Pc re is van érzékelő de ahogy láttam az béna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!