Intel i7 3770k-hoz Gigabyte vagy Asus alaplap jobb?
Figyelt kérdés
Légyszives indokot irjatok, hogy miért azt.Max 70-60ezret adnék érte.2013. jan. 11. 19:29
1/10 anonim válasza:
60k egy alaplapért...?
Asus Sabertooth Z77...
2/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Kicsit olcsóbb, de ezt javasolnám: [link]
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, de igy se lettem sokkal előrébb ugyanis alaplapkról szinte semmit se tudok, és 19:40 nem felétlenül akarok annyiért alaplapot venni, csak mint utóbb emlitettem nem tudok szinte semmit az alaplapokról.
2013. jan. 11. 20:49
7/10 anonim válasza:
De egyébként ennyi pénz tényleg nagyon sok egy lapért, mondjuk ha 24/7-be megy tuningolva akkor van értelme, valójában egy 30-35 000 forintos lap is igen jó.
8/10 anonim válasza:
"Csak ha tudnám,hogy minek alaplapra ennyit költeni..."
Mert van rá pénze...
9/10 Sandoro84 válasza:
Nekem is ilyen procim van, és szerintem egy ASUS MAXIMUM V GENE az egyik legjobb választás és csak 51k. 4.6-on ketyeg a gyári hűtővel és pompás a teljesítménye.
10/10 anonim válasza:
Minek alaplapra ennyit költeni?
A jó alaplap a stabil gép alapja, (a nevében is benne van)!
i7-hez egy olcsó alaplap olyan, mint ha mocsárra építenél palotát. Ergo: össze fog omlani. Persze, ilyen drágát akkor érdemes venni, ha tuning-mániás vagy és szívügyed, hogy a 2400Mhz-es RAM-ok valóban 2400-on fussanak. Egyéb esetben elég kb. 30-40e-nél meghúzni a határt.
Kérdésedre válaszolva: én az Asus alaplapokat ajánlanám, mindenképpen Z77 chipsettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!