Kingmax 8GB DDR3 1333MHz DC Kit CL9 Memóriát miért nem ismeri fel a gépem?
Figyelt kérdés
Alaplap: Motherboards- ASUS P5QC
Proceszor: Inter Core2 Duo CPU E8500 3.16GHz, 3166Mhz,
Videó kártya: ATI Sapphire Radeon Vapor-X Series 4890 1gb
OP:WIN 7 Professional 64Bit
2013. jan. 11. 17:40
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem látja, vagy csak töredékét kezeli? Elvileg az alaplapod DDR3-ból max. 8GB-t kezel (DDR2-bő 16GB-ot), szóval mennie kellene. Érdemes megnézni a kompatibilis RAM-ok listáját: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem észleli nem csippan a gép bekapcsoláskor és nem is csinál semmit . Megnéztem csak ez egy 2008 as lista és szerintem már kellene újabban lennie de nincs! :(
2013. jan. 11. 18:16
4/6 A kérdező kommentje:
Tutira jól van bent mivel már ment az előzővel ami csak 4 giga és az is 1333 as de ezt nem reagál semmit
2013. jan. 11. 18:33
5/6 anonim válasza:
akkor az is lehet hogy a ram hibás
6/6 anonim válasza:
Sikerült megoldanod? Nekem is hasonló problémám van, vettem be 2x4gb ddr3 1333mhz ramot új teljesen. Ha az egyik van benne akkor nincs probléma, viszont ha mindkettő akkor kékhalálozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!