Elég hozzá egy 300-as Codegon táp ehhez a konfighoz? :
Figyelt kérdés
Alaplap:Asrock p4i65g Processzor:Intel Pentium 4 3GHz 1M/800 Videókártya:Agp Geforce 7600GT Gddr3 256Mb Inno3D Memória:1Gb ddr1 Winchester:80gb Samsung-nem SATA-S Egyéb:Videókártya alatt +1 Venti hideg levelegőt nyomat rá, Vinyó előtt 3 kis venti, meg egy 8centis ház hűtő!?2009. aug. 28. 15:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha be is kapcsol velel gép veszélyes ezzel a táppal üzemeltetni a gépet mert ha megadja magát több alkatrészt is tönkre tehet.
Ha van rá lehetőséged egy márkás (FSP,Chieftech stb)tápot szerezz be, lehet használt is akár.
Újonnan találsz FSP-t, (megbizható, jó teljestíményű, ár/érték barát) itt pl.:
Ezekből egy 350W elég lenne bőven.
2/4 A kérdező kommentje:
A videókártyához szerinted/szerintetek mekkora táp kell minimum?mert van rajta egy plusz csatlakozó hogy áramot kapjon!?
2009. aug. 29. 12:19
3/4 anonim válasza:
Egyik teszt szerint amikor meg van terhelve a videókárty akkor 165 Wattot is felhasznál. Azt a plusz tápcsatlakozó használd! (gondolom 6 pines csatlakozó)
Szerintem pl. Codegen,Mtech táppól elkell a 400-450 Wattos
de egy FSPból szerintem elég egy 350W is.
Nekem egy 400W-os FSP van (6 ezerért vettem újonnan), nagyon elégedett vagyok vele.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!