Adott egy gép ami kb 2 óránként újraindul. A tápot már kicseréltem és a proci is újrapasztázva és nem melegszik. Miért indít újra?
Futtatnék egy 3 ciklusos memóriavizsgálatot.
Letöltöd, kiírod CD-re, és arról bootolsz. Aztán ha gond van a RAM-mal, ez ki fogja adni. Amennyiben talál valamit, RAM-ot kell cserélned.
Ne szedd ki, hadd fusson le így, hogy mindkettő benne van. Ha valamelyikkel gond van, úgyis ki fogja írni.
És ismétlem, 3 ciklust várj végig, nem rövid idő, de megéri.
Szia ismét. Na akkor a ram rendben, látod így azt már kizárhatod.
A gép akkor is újraindul ha NEM csinálsz semmit, vagy csak akkor ha leterheled? Milyen windowsod van?
Másik: hány merevlemez van a gépben? Ha 2 vagy több, akkor amin a windows van hagy meg, a többit húzd le. Mire cserélted a tápot?
Ha van egy második merevlemezed, vagy kölcsön tudsz kérni vkitől egy kisebbet, friss windows install-t kéne próbálni arra, így a te adataid megmaradnak de ez is tesztelési lehetőség.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
bármit csinálhatnak vele akkor is újraindul :/
megpróbálom aktivátorral felülírni hátha. ha nem megy akkor win újratelepítés jön. a winyó szerintem jó.Egy jól működő tápot tettem bele egy másik gépből. ami benne volt az 400 w amit betettem az 450 es m-tech. az a másik meg noname.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!