Mért zörög a laptopom? O_O
Figyelt kérdés
ha dolgozik a cpu és ha görgetem az oldalakat az interneten ijen cicergő hangot ad ki.ez mitől lehet? a laptop egy ibm thinkpad t40-es.a winchester biztos jó mert kipróbáltam másik gépben és nem zörgött2013. jan. 10. 22:50
2/6 A kérdező kommentje:
nem a ventillátor az tuti! az oldalak lefelé tekerésénél nemhiszem hogy a ventillátor zörögne mer ha abbahagyom a görgetést azonnal megszűnik a hang
2013. jan. 11. 07:29
3/6 anti paladin válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Nálam is csinálta ezt a régi notim.
Arra tippelek, hogy a tekercsek adják ki ezt a hangot. Amikor görgetsz, valamivel nagyobb áram folyik át a cuccon, ezért lehet hallani.
Ha hülyeséget mondtam nyugodtan cáfoljatok meg. :)
4/6 anonim válasza:
valszeg egy egér bemászott(persze élő)nekem már volt ien és figyi én már csak tudom és hidd el szörnyű kivenni minnél hamarabb annál jobb
5/6 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne hogy egy egér :D
2013. jan. 11. 13:58
6/6 anonim válasza:
nekem asztali PC-m van, és a régi hangfalam csinálta ezt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!