Szeretném fejleszteni a gépemet, lent leírtam milyen irányba gondolom, szerintetek optimális-e a fejlesztés?
Alaplap: Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6
CPU: Intel Core i7 920 D0-ás 2,67ghz, de megy akár 4 ghz-en is!
Ram: 3x1GB Corsair Dominator 1600mhz ( ezt fejleszteném, de mivel az alaplapomon, csak 4 foglalat van és a Triple-Channel-t ki akarom használni, ezért úgy gondoltam, hogy 3x2GB-ra vagy 3x4 GB-ra cserélem, illetve még azt kérdezném, hogy elég-e a 6GB, vagy legyen-e inkább 12?)
VGA: Sapphire HD5850 ( gondoltam őt is cserélném, amit kinéztem egy Sapphire HD7870 60 körül már kapható)
TÁP: Chieftec AB-A 550W ( szerintem ő maradni fog )
Winchester: Samsung Sinpoint F1 1TB 7200 RPM ( azon gondolkodtam, hogy veszek mellé egy ssd-t elsődleges meghajtónak, érdemes-e? egyik ismerősömnél láttam az SSD "erejét" a rajta lévő programok iszonyat gyorsan töltődnek)
Kb. ezekre a fejlesztésekre gondoltam, ha valakinek van jó ötlete szívesen hallgatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!