Holy Hakuso kérdése:
Milyen game megy a configomon?
Figyelt kérdés
Configom
Intel e 3400 : 3,25 ghz
4 gb ddr3 1333 mhz ram
ati hd 4550 video kari
2013. jan. 10. 18:07
1/10 anonim válasza:
basszus, komolyan mostanság ennyire lusták az emberek,hogy saját maguk kipróbálják? szerinted fel fogjuk neked sorolni az összes létező játékot, ami elindul ezen? még azt se tudjuk, hogy milyen fajta játékokat szeretsz...
2/10 anonim válasza:
Honnan tudjam mit akarsz futtatni? Szerintem jelenleg minden "megy" rajta. De a legtöbb új játék, csak a legalacsonyabb grafikán.
3/10 anonim válasza:
kiválaszotod a játékot, minden ott van. legördülő nyíl.
aztán a can you runra katt.
Ha először csinálod feltelepít vmit, mond hogy ok.
5/10 A kérdező kommentje:
Kösz a tippeket, am nem vagyok lusta és kezdő...
régebben is játszottam sokat csak nem pc én most szűk keretekből ezt tudtam össze álítani és kíváncsi voltam mégis milyen kategóriákhoz tartozik a pc-m.
2013. jan. 10. 20:21
6/10 d4nt3 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Dg6-7Cgn78U
Nagyjából 2011-ig kiadott minden játék kisebb-nagyobb megkötésekkel. Könnyebb felsorolni , hogy mi nem fut el rajta. :)
Planetside 2, Hawkwen, Crysis 3, Aliens:Colonial Marines, Tomb Raider,... >>>
7/10 A kérdező kommentje:
tudom h ez egy teljesen más kérdés de fel raktam a gta4-et és minimum beálításokkal elfutna de akk nem tőlti be a textúrákat, és ha növelem a grafikát akk betőlt viszont akad... :S HELP!!!
2013. jan. 11. 11:36
8/10 anonim válasza:
GTA IV szörnyen van optimalizálva. még a csúcs gépeken is képes beszaggatni. nagyon ajánlott a javító patcheket felpakolni.
9/10 A kérdező kommentje:
Linkelnél Path-et?
2013. jan. 11. 13:58
10/10 anonim válasza:
tudod:) google a barátod. ugyanannyi idő lenne nekem is megtalálni, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!