Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tanácsért fordulok hozzátok,...

Tanácsért fordulok hozzátok, ugyanis szeretném felujítani a gépem mert a mostani kissé elavult. Ki is néztem 1 konfigurációt, és hogy szerintetek megéri-e azokat venni?

Figyelt kérdés

Alaplap:ASRock Fatal1ty Z77 Professional-M

Proci: Intel Core i7 3770

Videókártya:itt 2-t is találtam :Gigabyte GTX650 2048MB DDR5 PCIE3. 0 OC vagy Asus GeForce GTX650 Ti 1GB PCIe. Az Asusnak nagyobb az órajele, viszont a Gigabyte-nak több a ramja szerintetek melyik a jobb?

még olyan 8Gb ram

továbbá hogy ezek+120Gb,260Gb és 1Tb vinyo mellé elég a 450-es táp vagy abból is nagyobbat kell venni. Ha esetleg tudtok ajánlani alternatívát ami szerintetek jó azt is megköszönöm de nem lépheti túl a 200000 Ft-t:D Nos szerintetek?

2013. jan. 9. 11:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget mindenkitől.amúgy hol nézted az árakat?
2013. jan. 9. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az ipon.hu -n a gépösszerakóban állítottam össze.
2013. jan. 9. 13:56
 13/14 A kérdező kommentje:
okés,köszönöm szépen a segítséget:)még 1 pár helyen körbenézek mert szeretek több helyről informálódni de valszeg marad ez:)
2013. jan. 9. 14:21
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 +1

de Flex az nem jobb hütésre megy rá hanem több monitoros rendszer támogatására

persze nemtudom milyen más verziót kapni helyete enyiért ami extra hütésü mobilon nem nézem meg

rossznak nem lesz rosz meg bajnak sem:)

.

chieftec ctg 450 tápod is használhatod amig nem gondolsz újba fektetni mivel jó féle

hogy menyi tuningot fog birni az kiderül

i5 és 7870 is kevedebet fogyaszt mint #3 as konfig ban lévök

töröltem a kérdést listámról

sok szerencsét a vásárláshoz, fejlesztéshez

szia

2013. jan. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!