Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Notebookról? (LINK)

Figyelt kérdés
Filmezésre netezésre és zenehallgatáshoz venném tehát nem játszani... : [link]

2013. jan. 9. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Helyes a laptop nem játékra való.

Elmenne, csak azt tudnám intel GMA szemétből mióta van HD kategóriás kártya?

A processzor kicsit lassú, a celeron a leggyengébb, tehát netezésre, zenehallgatásra tökéletes, de a HD filmet akarsz nézni akkor kevés lesz a proci és a videokártya is.

Amúgy tökéletes, bár ha 100-on felül veszel, akkor már jobbat is kihozhatsz belőle.

Ez csak javaslat, ne befolyásoljon a döntésedben.

2013. jan. 9. 12:24
 2/10 A kérdező kommentje:
1360x768 as felbontásra képes... egyik ismerősöm vett egy ilyet és én telepítettem de az a gáz hogy csak addig volt itt még telepítettem így nem tudtam jobban megnézni... letesztelni... a proci órajele folyamatosan ugrál attól függően hogy éppen mit csinálunk ellenben a saját laptopunké nem ami szintén hp630 csak régebbi széria... : [link]
2013. jan. 9. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Figyelj csak a celeron processzoros laptopok nagyon elavultak.

Nálam is van itt egy csomó laptop ilyen olyan procival(gépszerelést végzek), és laptopnál a pentium a legrosszabb, akár hány GHz-es a procija.

Valami erősebbet vegyél, a felbontása akkora amekkora a képernyő, de nem valami erős a VG

2013. jan. 9. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
*VGA
2013. jan. 9. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a Celeron processzor ami abban a HP gépben van egy Sandy Bridge architektúrás processzor.. Vagyis 2. generációs core i alapú.. Kb olyasmi teljesítménye lehet mint egy hasonló órajelű core 2 duo alapú Pentium Dual Core processzornak.. Mai szemmel nézve elég gyengének számít, de zenét hallgatni vagy akár full hd filmet nézni is alkalmas..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 10. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezek már kicsit jobbak.
2013. jan. 10. 15:39
 7/10 A kérdező kommentje:
és amiben t 3300 as proci van?
2013. jan. 11. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A T3300 az egy 2. generációs Core 2 Duo alapú processzor.. Ilyen processzorral szerelt gépet csak használtan érdemes venni.. Ha újonnan találsz, akkor ne vedd meg.. Amúgy nagyjából ugyanolyan erős, mint a Celeron B800..
2013. jan. 11. 20:19
 9/10 A kérdező kommentje:
azért említettem a t3300 at mert testvérem lapossába is olyan van és eléggé jó... igaz játékok nem mennek max az nfs mw de arra nagy jó amire használjuk... net film zene meg ilyenek...
2013. jan. 11. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja.. Azt hittem olyan gépet akarsz venni.. Láttam pár helyen még árulnak ilyen Core 2 Duo alapú gépeket újonnan.. Ráadásul elég drágán.. Amúgy netezésre, filmnézésre meg hasonló alap dolgokra az is tökéletesen megfelel.. Mint ahogy írtam a Celeron B800 processzor is hasonló teljesítményű.. Ha a T3300 Dual Core megfelel neked, akkor egy B800 vagy B830 processzorral szerelt gépet nyugodtan vehetsz.. Amire használni szeretnéd arra tökéletesen megfelel majd..
2013. jan. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!