Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A vinyó slave-ben volt, mikor...

A vinyó slave-ben volt, mikor telepítettem az OS-t, most nem tudom master-be tenni. Miért?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult a történet. Két vinyó és két dvd rom van a gépben, mindegyik IDE csatlakozós, de az alaplapon csak 1 db slot van. Vettem egy kártyát, amin van egy ide slot, de azt nem tudom használni majd csak windows telepítés után természetesen. Ezért azt csináltam, hogy rádugtam mastbe a dvd olvasót, slave-be a vinyót és felraktam a windows-t, gondolva, hogy majd megcserélgetem, mikor minden működik. Na most az a gond, hogy ha master-be rakom a rendszer vinyót, slave-be a másik vinyót akkor: "hiányzó ntldr" hibaüzenetet kapok és nem bootol tovább. Dugdostam már össze-vissza a vinyókat, dvd romokat, de sehogy sem jó, csak az eredeti állapotban. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is.

2013. jan. 8. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos akkor vissza az egész !

kártyát bent hagyni !!

Alaplapra rákötni 1 winyo (masteron) 1 dvd slave (ezt állítod be hogy erről bootoljon)

ide kártya 2 winyo masteron 2 dvd slave

Remélem ebből érted hogy mit akarok kihozni ?!

2013. jan. 9. 00:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszi szépen. :-)
2013. jan. 15. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
:))
2013. jan. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!