Milyen Xboxot vegyek? Hogy kell "feltörni"?
Szeretnék venni egy xboxot kinectel 250 gbal. Azt tudom, hogy a 4 gigás csak hardcore sexhez jó.
Olvasgattam a neten, hogy vannak alaplapok, meg dvd olvasó meg hűtési problémák. Ami most kapható széria az jó?
Szeretném "feltörni", vagyis hogy torrentről letöltött játékok menjenek rajta. Ilyenkor fizikálisan is meg kell mahinálni a kütyüt, vagy szoftveresen működik a dolog, mint a jailbreak az almáknál? (valamint otthon is meg lehet cisnálni, vagy valahova elvivős-szerelős a dolog?)
Köszönök minden választ!
Nekem egyik barátom most vett egy Xbox 360-t,eddig semmiféle problémát nem tapasztalt vele.
Amire te gondolsz,az a flashelés,és nem lehet otthon megcsinálni.
Viszont szerintem ne csináld,mert egyrészt elveszted a multiplayer lehetőséget(bannolnak),másrészt elég sokszor már a "szaki"-nál,aki csinálja,tönkremegy a box,és senki nem fogja neked kifizetni,megjavítani,cserélni stb.
Amúgy az élettartama is csökkenhet tőle.
Tudom drágák hozzá a játékok.
Mielőtt leszednéd a fejemet...Azt írtam hogy ÁLLÍTÓLAG nem azt írtam hogy biztos ki lehet kerülni a bant.Azért írtam hogy nézzen utánna a kérdező.A f*szt se érdekel egyébként hogy kilehet e játszani vagy sem,engem abszolút nem érint a dolog
Dual boot
gyári és feltört mód között választhatsz és nem bannolnak live ról.
De kicsit drága mulatság 15k kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!