Melyik minosegi tapot ajanlatos valasztani 500-600w kozott? Ketto FSP es egy Zalman van versenyben.
Untig eleg lenne 350-400w-os tap is mivel jatekrol esetemben sosem lesz szo (kinottem mar belole es idom sincs ra) viszont szeretnek egy minoseges korszeru configot osszerakni amit nem kell 2-3 eve utan sem lecserelnem. Tordelo es grafikus programokkal dolgozom ezert egy eros kozeposztalyu gepben gondolkodom. Mivel nem tervezek 3-omnal tobb hdd es ketto gpu-t hasznalni igy az arany kozeputban gondolkodom (hatha kesobb meg bovitek) ami 500w korul van szerintem.
A versenyzok a kovetkezok lennenek:
- Fortron HEXA 500w - mindenhol az irjak hogy
rovidek a kabeljei es mivel also tapos hazat tervezek venni lehet hogy ez gond lenne, tipus jelzes PPA5003201, 80 plus-os, ar 42 euro
- ZALMAN ZM500-GS 500W, 43 euro, szep kulso, leiras
alapjan nem rossz, viszont nem talalom sehol a minositeset, ha van egyaltalan.
- Fortron/FSP Raider 550w - uj felfedezettem kicsit huzosabb arban - 54 euro - de nagyon igeretes a leirasok
alapjan. 80plus bronz minosites.
ha van a FSP Raider 550 re akkor midnenképpen best buy lenne mielöbb vedd meg ha csak iylen szegényes a felhozatal
persze ebben az árkategóriában töle jobbat nem igen kapnál újonan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!