Kingler kérdése:
Szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Na a gépembe szeretnék vga-t venni.
Konfig: RAM: 4 GB DDR2 800MHz (2x2GB)
Processzor: Intel Gore D 2.8GHz
Én egy NVIDIA GTX650 ti-re gondoltam.Tudom kicsit erős a procihoz. De mégis mennyire fogja kihasználni a vga-t? Játékra is... Tervezem majd a proci cserét is,csak most a vga kéne mert a mostani vga: geforce 210 512 mb DDR2
2013. jan. 8. 16:19
1/9 anonim válasza:
hát elfognak vele menni a mai játékok is elég szépen de sztem kb. 80% kihasználya és lehet többet is
2/9 anonim válasza:
Ki fogja azt teljesen hajtani az én véleményem szerint.
3/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Ahhoz tudni kéne mi az a Pentium Gore D
mivel ha Dual Core akkor valamenyire jó lesz
de ha régi Pentium D proci akkor az nagyon kevés lesz bármire és 10% os kihasználtságnak is örülhetsz
4/9 A kérdező kommentje:
De csak jobban fog működni a vga mint az a geforce 210. Nem?? Vagy rosszabbul? Igen sajna pentium d-s. Sztem jobban fognak a gamek is futni.
2013. jan. 8. 18:25
5/9 anonim válasza:
hátt... ne dobj ki ennyi pénzt a semmiért nem fogja kihajtani vegyél inkáb 7750 et azt lehet kihajtja valamennyire
6/9 A kérdező kommentje:
7770 ????? Az nem lenne jobb??? Amúgy meg írtam hogy proci csere is lesz valamikor (fx 6100 vagy egy i5+alaplap+ram)
2013. jan. 9. 16:34
8/9 A kérdező kommentje:
Vagy asus ati hd 7750 ? tudok 23k-ért megéri???
2013. jan. 9. 17:16
9/9 anonim válasza:
Hát lehetőleg aktÍv hűtésűt vegyél de ha lessz proci csere akk jó a 7770 is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!