Függ a processzor típusa a memória támogatáát illetően? (nagyon fontos bővebben lent)
Figyelt kérdés
Vennék egy phenom II es procit . de azt olvastam helyenként a leírásokban , hogy csak bizonyos memória sebességeket támogat bizonyos proci. én úgy tudom hogy az x2 es amd az csak 1366 mhz ig támogat memóriát viszont nekem 1600 mhz es corsair van 8 giga és elvileg az x4 esek bizonyos típusai meg 1800 mhz ig támogat memóriákat. és az a kérdés hogy ha veszek pl egy x2 565 ös amd procit , akkor az támogatja -e az 1600 as memóriámat. ( amd hez annyira nem értek mert inteles voltam eddig)2013. jan. 8. 15:34
1/2 anonim válasza:
PhenomII natívan 1333MHz-ig támogatja a DDR3 ramokat(a processzorban van a memóriavezérlő), de ettől függetlenül menni fognak az 1600-as ramok is csak 1333MHz-en, illetve valószínű 1600MHz-en is menne de az már tuning-tehát bizonyos beállításokat kell eszközölni bios-ban.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. elvileg az alaplapom auto unlockos és van benne performance boost is , szóval magától beállít mindent meg ha lehet felold ezt azt de még nem tudom hogy x2 vagy x4 lesz -e
2013. jan. 8. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!