Meik a jobb választás?
Figyelt kérdés
ez:(dell) [link] vagy (lenovo) [link] főleg játékra kellene.Esetleg van 280 ezres kategóriában jobb ?2013. jan. 7. 21:28
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :D rossz szokás
2013. jan. 7. 21:39
3/12 anonim válasza:
Hat apukam ahogy elnezem te nagyo nagyon vastag vagy. DELLt vedd meg jó lesz jatekra.
4/12 A kérdező kommentje:
bárcsak nekem lenne
2013. jan. 7. 21:43
5/12 anonim válasza:
Nem kell sopankodni meg kell venni es neked lesz a sajatod. Mennyek veled megvenni? Elado nem harap meg.
6/12 anonim válasza:
A lenovo a legjobb márka de a Dell sokkal jobb e 2 közül
7/12 anonim válasza:
A Lenovoban egy hajszálnyit jobb a VGA, de én a Dell-t venném. Nekem is hasonló Dell van, csak nekem nem 7720-a, hanem 7520, a 15.6-os változata. Jah, a Lenovo is 15.6'-os, míg a Dell az 17.3-as
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
utolso ebben a 2vga mellett nincs DVD meghajto vagy csak 1 szerre nem Lehet benn mind a 2?
2013. jan. 10. 17:52
10/12 anonim válasza:
Nincs benne dvd meghajtó. A második vga van beépítve az optikai meghajtó helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!