Nem Működik a Dual Graphics. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Dual Graphics konfigot, Egy AMD A10-5700, Sapphire HD6670 1GB Gddr5, és egy ASRock FM2A75M-DGS összeállításban. De akárhogy próbálom, nem működik rendesen a Dual Graphics. Kb 5 órát próbálkoztam, és nem megy normálisan. Ha a BIOSban PCI Expressz-t állítok be, akkor megjelenik a Vision Engine-ben a Dual Graphics, be is kapcsol szépen, de játékok alatt kevesebb FPS-t ad, mint a HD6670 önmagában, viszont ha Onboardra van állítva, akkor meg sem jelenik a Dual Graphics, holott sok helyen utánanéztem, elvileg azon kell lennie. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek megőrülni tőle. :)2013. jan. 7. 11:14
11/14 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam, hogy alapból csak az APU volt benne, biosban onboardra állítva meg minden. Gép kikapcs, vga be, gép bekapcs, onboardon még mindig az elsődleges kimenet. Ekkor ha behoztam a catalyst-ot, akkor ott volt, hogy dual graphics, rányomtam, hogy mehet, bekapcsolta, és utána eltűnt az egész menüpont, mégcsak azt se vette észre, hogy van 1 vga bekötve. ezek után többet nemis jelezte soha, sokadik újraindításra sem, csak akkor, ha megint kivettem a vga-tés vissza, de akkoris ugyanez játszódott végig. Volt egy másik megoldásom is, hogy miután bepattintottam a vga-t, átállítottam a bios-ban pci-expresszre, és akkor már a catalyst-ban stabilan ott volt a dual graphics bekapcsolásának lehetősége, és be is kapcsolt és stabilan tartotta magát, de ebben az esetben a dolog fordítva sült el, tehát az lassabb lett a dual graphics módban a vga, mint önmagában. Battlefield 3-al teszteltem, a vga önmagában alacsony beállítások mellett(csakhogy jobban érzékelhető legyen a külömbség) kb 50-55 fps-t adott, dual graphics-al márcsak 40-45-öt. Crysis 2-vel ugyanez, vga 25-26 fps, dual graphics 17-18 fps :/
2013. jan. 7. 13:05
12/14 Erberling Ferenc válasza:
Biosban a pci-t kell elsődlegesre rakni engedélyezni és az igp-t pedig force-ra kell rakni! :) Sok sikert
14/14 Sivatagisas050 válasza:
ez engem is érdekelne h állitsam be a biosba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!