Jelenlegi leggyorsabb videókártya?
Olyan drága kártyához már karcsú lenne az X4 proci. Ahhoz max egy HD7870-t vennék és marad 100k pénzed (abból meg kijön egy deszka meg egy i5 proci).
Amúgy akármit is állítasz 160fps nem kell senkinek. Nem érezhető, nem látható, bár ha a sarokban kint van a 160-as felirat, akkor annak esetleg nyugtató hatása van? Játszani tudni kell, nem az fps-t kell hajhászni. Ez ugyan az én véleményem, de nagyon igaznak tartom. Peace!
Hmm...nem tudom, honnan szedtem a 160 fps-t...talán a 160k-ból. :)
Na mindegy...szerintem a lényeg, hogy a minimum fps meglegyen 60 és csoki. Minimum fps-nél szerintem sokat számít a proci, főleg multi játékoknál. Ezért az összegből az i5-re váltás és ahhoz egy 7870 vagy ha belefér egy 7950 vga már elég jónak kell, hogy legyen...szerintem.
kell az FPS azért mert CoD4-ről beszélünk, több fps-sel nagyobb az ugrás és pontosabb a no zoom, kevésbé hal az ember.
A 2 GPU túl sokat eszik, egy GTX 670-et nem tud kihajtani a 955?
"több fps-sel nagyobb az ugrás és pontosabb a no zoom, kevésbé hal az ember"
Hogyne persze, nyilván azért lőnek le játék közben is, met az ellenfélnek 160 ezres videókártyája van, nem?
Idióta parasztvakítás az egész, 60 fps-nél többet nem kell, nem látod, nem veszed észre.
Aki tud játszani 60 fps-sel is jó, aki meg béna, az 1000-rel sem tud mit kezdeni...
Kussolj már! :D
Az ezredik fps huszár vérpistike vagy, aki azért sír, hogy béna, mert nincs csak 200 fps-e... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!