Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Àt lehet építeni a...

Àt lehet építeni a számítógépem belső alkatrészeit egy általam kitalált gépházba?

Figyelt kérdés

Nem akarom az alkatrészeket lecserélni (pl: proci vagy memória) hanem komplettan a jelenlegi konfigot átépíteni más elrendezésben egy házi készítésű gépházba.

Mik lehetnek ennek a buktatói?

Mert szerintem lehetségesnek tűnik a dolog.

2013. jan. 6. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Át lehet, csak a szellőzésre-hűtésre, vezetékek-kábelek hosszára kell ügyelni.
2013. jan. 6. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért is ne csinálhatsz magadnak bármilyen házat ha belefér minden és jó a szellőzése és megtudod csinálni hajrá.

Íme [link] példa az ötletességről: [link]

[link]

2013. jan. 6. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:

ilyesmire gondoltam persze más kivitelben:

[link]

2013. jan. 6. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:

ventilátoros hűtéssel is megoldható ez nem?

és azt hogy oldanátok meg a dvd olvasó és az usb, monitor stb. kimeneteket? egy egyedileg barkácsolt módszerrel gondoltam hogy odarögzítem a helyére.

2013. jan. 6. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy van még valaki aki elereszti a fantáziáját gépház terén.... :-)nekem mondjuk a gépház maradt csak már nem hasonlít az eredetire kicsit sem....

Ventilátorral megoldható. De ha már ilyesmiben töröd a fejed, szerezz egy ventilátor szabályozót, mert akkor le tudod halkítani a géped télen, mikor csak 15 fok van a szobában :-) nyáron persze visszaállítod. pá ezertől kapható...

De ha elég vagány vagy és nagy a gépház hozzá, akkor a vízhűtés még jobb csak egyelőre nagyon drága.... amellett akár aludhatsz is miközben számol a gép....

Hát én a dvd olvasót meg az ilyeneket úgy oldanám meg, hogy kivágnám egyedileg a megfelelő méretű lyukakat nekik. Persze türelmesen, éles szerszámokkal..... akkor szebb lesz. a kábeleket szerintem hátulra tenném, úgy ahogy a rendes gépházaknál is van...

Persze ennél az íróasztalos megoldásnál amit linkeltél, el lehet a kábeleket is rejteni....

arra mindenképp vigyázz hogy jó szellőzése legyen.... gondolom ha van pénzed moddingra akkor maga a géped is jóféle....meg kell óvni...

2013. jan. 10. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. jan. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!