Az FX 6100 egy árban van az i3-mal. Melyik az erősebb?
Figyelt kérdés
Esetleg mégjobb, ha beszerzek egy Phenom II X6-ot? És az i3ba épített IGP mennyibe kerül/mennyivel kerül többe a processzor, mintha nem lenne benne IGP?
Felhasználás:
-Videoszerkesztés/tömörítés
-Játék
2013. jan. 5. 17:53
2/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, de mi alapján?
2013. jan. 5. 17:58
3/10 anonim válasza:
Pontosan melyik i3? Például egy i3-3220 játékra sokkal jobb, mint egy fx-6100. FX CPU-k nem ajánlottak játékra. Inkább egy Phenom II X4 965/X6 1045T/i3-3220. Én ezeket ajánlom erre a célra. FX felejtős, ha játékra is használod. Én az i3-3220-at venném. Játékokban erős, keveset fogyaszt, alig melegszik, ha van rajta egy jobb hűtő, erősebb VGA mellé is jó.
4/10 A kérdező kommentje:
Videoszerkesztés?
2013. jan. 5. 18:05
5/10 anonim válasza:
ott is pár másodpercel jobb az i3
6/10 anonim válasza:
i3 sokkal jobb, mindkettőben. Ajánlom, ezt a 3. generációsat, alig fogyaszt valamit és erősebb mint az fx [link]
7/10 A kérdező kommentje:
még a végén Intelem lesz... Valahogy meg kellene békélnem a 3-as számmal... (ilyen kis lélektani probléma...) Lehet, hogy benézak a Hardverapróra éss veszek egy i5öt ugyanilyen áron... Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 5. 18:36
8/10 anonim válasza:
"FX CPU-k nem ajánlottak játékra"
Miért is?Jók azok is,főleg magas felbontáson.Kisebb felbontáson valamivel több FPS-t produkálna az i3,viszont játékra elsősorban egy erős VGA,nem CPU szükséges.Videószerkesztésben meg különösen jók az FX-ek.(Adoble Premiere pl.)
10/10 anonim válasza:
na igen, csak egy i3-3220 ugyan annyiba kerül, mint egy FX6100. az i3 meg erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!