Miért fagy le? Mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy acer aspire one d257 tipusú netbookom. 1 évig szenvedtem a lefagyással,majd linuxot telepítettem rá.
A linuxxal tökéletesen működik.
Windows 7 starter volt rajta aztán bővítettem 2GB-ra a memóriát és mégis lefagyott. Az oké,hogy gyenge teljesítményű gép, de a windows xp is lefagy rajta pedig az nem eszik sok ramot. A régi gépen aminek 500mb ramja volt meg 1,1 processzor tökéletesen futott.Ennek 1,6 ghz és 2gb ram. Már egy héttel miután megvettem már akkor lefagyott. Egyébként mindig wifiről netezek.
2013. jan. 5. 12:51
1/2 anonim válasza:
Én bemennék oda akitől vetted ha még garanciás. Esetleg takarítsd ki CCleannerel.
Milyen vírus írtó van rajta?
2/2 anonim válasza:
Ha előzőleg ilyet nem csinált valószínűleg vírus veszélynek van kitéve a számítógéped. Futtass végig vírus kereső programot, illetve ha nem talál esetleg szedj le egy másik vírus kereső programot is amik szinkronban tudnak dolgozni. A számítógépes vírus jellemzője a számítógép lassúbb adatfeldolgozása, rendszerösszeomlása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!