Dáwidd kérdése:
A lenti gép jü lenne far cry 3 meg iesmi játékokhoz? (az nem érdekel hogy szar mert alapbol össze ven rakva meg ienek)
2013. jan. 4. 14:02
1/6 A kérdező kommentje:
jó*
2013. jan. 4. 14:03
2/6 anonim válasza:
előre összerakott gépet nem nagyon érdemes venni
3/6 anonim válasza:
Nagyon aránytalan!
Ha pedig a kérdésre kell válasz:
Nem jól, elfut rajta minimumon...
4/6 anonim válasza:
A benne lévő procit nem ismerem, de szerintem gyenge lesz.
Minimum i5-el kérd, ha ezt veszed. a RAM még sok is.
A videó kártyát nem ismerem így csak hülyeséget fogok írni: de szerintem a gt sorozat nem egy játékos kártya. (szerintem!) Ha nagyon a játékélmény a fontos és nem a fogyasztás akkor inkább Radeon-t válassz, szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ha i5 nem is kell, de ez a processzor nem egy erőmű, 8GB ram parasztvakítás, a videókártya meg elég gyengus játékokhoz.
Addig oké hogy most vinne mindent alacsony grafon, de 1-2 év múlva már nemigazán.
Inkább gyűjts még kicsit, 120 ezerből már korrekt gépet ki lehet hozni, hosszabb távra is.
6/6 anonim válasza:
Tessék inkább ez, sokkal-sokkal erősebb mint amit te linkeltél.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!