Miért pörög játék közben fel a processzorom hűtő csere után?
Figyelt kérdés
Beszereltem egy új processzor hűtőt, és elindítottam a Far Cry 3 és a processzor 100% ment a videókártya meg kb 30% 20fps. Szerintetek mit rontottam el a beszerelésben. Azelőtt mielőtt kicseréltem volna a hűtőt 50 fps ment és a videókártyát meg a processzort is egyaránt 72% vitte. A processzor hűtő nem lehet rossz mivel vissza cseréltem a régire és ugyan ezt csinálta. Hűtő krémet is cseréltem mindkettőben.2013. jan. 3. 21:05
1/17 anonim válasza:
Krém?
A testápoló meg ilyesmi nem jó, oda paszta kell, és nézd meg a ventit rákötötted-e, meg hogy rá van e szorítva jól.
2/17 A kérdező kommentje:
Jól van bekötve, mivel minden ventilátor jól megy.
2013. jan. 3. 21:49
3/17 A kérdező kommentje:
Vagy kellet volna külön videókártyára pasztát venni. Csak mert az a furcsa, hogy amúgy dolgozik a gép. Vagy még az a tipp, hogy megsértettem az alaplapot?!
2013. jan. 3. 21:52
4/17 anonim válasza:
Lehet hogy az áramszabályozás is kérdéses, ami az alaplapon van.
Pasztából azért remélem nem egy 400-800 forintosat vettél 4 grammban hanem mondjuk egy 2500 Forintos Artic MX4-est.
Nem tudom milyen procid van, de ha a Farcry 3-at viszi akkor elég erős lehet, jó paszta kell a hő átvezetésére.
6/17 anonim válasza:
Hát már hogy lehetne nem jól pasztázni?
Csak nem a ventilátorba nyomta.
7/17 A kérdező kommentje:
sajnos a vettem egy hűtőt és ahhoz volt a paszta és arra elég volt hogy a videókártyára is jusson. a videókártya chip közepére rkatam egy kicsit majd rátettem a hűtőt ami szépen szét tolta, a proci az mr más mert teljesen befedtem majd aztán tettem rá a hűtést. Amúgy intel i3-540, gigabyte gts450 6gb ram. AMÚGY MI EZ AZ ÁRAM SZABÁLYZÁS??
2013. jan. 3. 22:17
8/17 anonim válasza:
Az alaplapon a chip készlet az ami leginkább szabályozza az áram mennyiséget a prociban, a portokba.
A paszta fehér volt?
Mert az gyenge lesz.
9/17 anonim válasza:
Van GTS 450-ben 6 GB RAM?
Na ez is új.
10/17 A kérdező kommentje:
Bocs azt külön van a videókártya csak 2gb, a memória a 6gb,
2013. jan. 3. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!