Elég régi meg gyenge is a gépem ezért szeretnék bele RAM-ot és videokártyát venni. Lent írtam hogy mik az adatok? (kellett kérőjelet rakni)
Figyelt kérdés
Milyet vegyek? DDR2 DDR3 vagy milyen RAM-ot nem tudom ebbe az alaplapba mit lehet tenni.
Alaplap neve Asus P4GE-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video)
Ez nekem sajnos kínai.
Ha valamire szükség van a számitógépemről(adatok CPU stb.) akkor kérdezetek.
Ezt a vidikarit szeretném betenni:
Sajnos ilyenre futja :))
2013. jan. 3. 19:29
11/15 A kérdező kommentje:
télleg? :O
2013. jan. 5. 12:46
12/15 anonim válasza:
Ha van olyan 75-85k-d akkor majd írj megint egy kérdést, és összerakunk neked egy konfigot. Előre összerakottat nem szabad venni, mert általában gagyi tápok vannak benne, aránytalanok és drágák (gondolj bele, miért éri meg ezeknek a boltoknak? Mert hasznot raknak rá...)
13/15 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit :D
2013. jan. 5. 17:25
14/15 A kérdező kommentje:
most 65k. van
2013. jan. 5. 17:25
15/15 anonim válasza:
65k-ból csak netezős gép jön ki (~69k), ha játszani is szeretnél, nem ártana olyan 82-92k... A helyedben gyűjtögetnék, lehet addig még az árak is módosulnak, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!