Bekapcsolásnál a Táp (-ventilátor-) miért ad ki furcsa hangokat?
Figyelt kérdés
1 éves gép de azóta amióta megvan, ezt csinálja. Ha meglöki kicsit valaki vagy nyomás éri akkor normális lesz. Minek a jelei ezek? Mit tehetek ellene? ...-eddig még nem volt gond a géppel csak azért aggódok, valószínűleg nem alaptalanul-...2013. jan. 2. 22:16
1/5 anonim válasza:
Ki kell cserélni a táp ventillátort, nem egy nagy összeg. Lehet tisztítással próbálkozni, tüneti kezelének jó, de hosszútávon a csera a megoldást.
2/5 anonim válasza:
Hát 1 év után nem kéne de szerintem simán elhasználódott ez sajnos ilyen de mivel más nem adhat ki hangot nem kell félni ha nem zavar nincs vele gond :D néha üss rá 1et :D
3/5 drajki válasza:
Elképzelhető, de a rácson keresztül nem valószínű, hogy belelóg valami kábel a hűtőventibe.
Esélyesebb hogy poros, a csapágy körül, érdemes lehet megpróbálni kifújni/szívni.
Aztán az is lehet hogy csapágyas, azzal nem sok mindent lehet kezdeni.
Pánik csak akkor van, ha beragad a venti, vagy nagyon lassan megy már, addig használható, 1-2 évet valszeg kibír még.
4/5 anonim válasza:
500-1000Ft körül lehet kapni ventit. Én biztos nem hallgatnám a kerregését. Ez az én véleményem, ha meg beragad, akkor mélyebben lehet a zsebbe nyúlni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd megnézem... Köszi a válaszokat!
2013. jan. 3. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!