Kép- és videószerkesztéshez erős laptop vagy erős PC ajánlott?
Vásárlás előtt állok!
Photoshop-pal hobbi szinten foglalkozom, de szeretném jobban elsajátítani a tudásomat és belekóstolnék a videószerkesztésbe is jobban. Laptop-okat néztem elsősorban a praktikussága miatt, de úgy gondolom, hogy ilyen összegű vásárlás előtt jobb átgondolni a dolgokat. :)
Egyenlőre 150-160 ezer plafon összegből tudnék gazdálkodni.
160-ért kapsz normális laptopot, jó videóteljesítménnyel.
Márka szerint Acer/Toshibát javaslok.
pl.:
Egy laptop sosem lesz jobb az asztalinál. Ha te együtt tudsz élni a tudattal hogy egy asztali feleannyit renderelne és nem melegedne folyton, meg lehet próbálni.
(Én laptop mellett döntöttem, de megbántam mert nem viszem sehova.)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én ezt a gépet néztem ki:
Elég mobil életem van, így a laptopot próbálom megszeretni :)
Asus? Félek tőle, nem sok jót hallottam róluk.. Sőt, előző gépem is Asus volt...le is égett. :(
Asus-t nem ajánlom.
De köss rá garanciát a laptopszalonon és 2 évig 8.000-ért talán kicserélik/pótolják lopás/kávé esetén is.
Acer megbízható és olcsó márka, Toshiba szintén, főleg hogy náluk van most No problem garancia ami szintén előző elven müködik. Acernél meg 2 év a garancia amúgy.
Asus eléggé fura gépeket gyárt, HP meg szerintem nem laptopjairól híres. Dellel már 1x megjártam.
Lenovoról fogalmam sincs milyen. Samsungal sincs lapos terén tapasztalatom.
De photoshophoz bőven jó a HD4000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!