Vettem egy TP-LINK (TL-WR741ND) routert és nem tudom telepíteni, az utolsó telepítési pontnál mindig hiba ír ki. Lehet valamit át kell állítani de én úgy csináltam ahogy a routerhez adott kézikönyvben olvastam. Tudnátok segíteni, hogy telepíthetném?
Ezeket írja hibának:
Please check the WAN connection type and parameters.
Please check your network connectivity and retry.
Szerintem lehet az a baj, hogy mikrohullámú a netünk és mielőtt netezni akarok mindig kéri a felhasz. nevet meg a jelszót és ezek után kell kapcsolodni a netre, szerintem ez lehet a baj, hogy magától nem tud kapcsolodni vagy valami ilyesmi. Tudnátok segíteni, hogy hogy állítsam be?
válaszokat előre is köszönöm!:)
A WAN kapcsolatnál PPPoE-t kell választanod, ott kell megadnod a user/password párost ami a nethez kell.
Nem kell a telepítő sem ehhez, csak belépsz a routerbe a böngészőből, általában a 192.168.0.1 a címe és ott is beállíthatod ezt a WAN menüpontban.
Akkor lehet, hogy rosszul közelítettem meg a hibát. A net kábelét a routerbe kell csatlakoztatnod a WAN portjára, és a router valamelyik LAN portját összekötni a gépeddel.
Az a lényeg, hogy a géped a routerre legyen csatlakoztatva, a netkábel (amin egyébként is jönne a net) pedig a routerre.
Dehogynem teszi meg. Értsd meg, hogy ezt a routeren BE KELL állítani. Kösd össze úgy, ahogy írtam, és itt egy példa a beállításra PPPoE is benne van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!