Gép összerakás, tudnátok segíteni (többi lenn)?
Kinéztem magamnak ezt a két procit:
- [link]
vagy
- [link]
Ehhez kéne még egy videokártya (jelenleg: ATI Radeon HD 4800 Series)
Plusz RAM (most: 4GB DDR2)
Nem tudom, hogy kéne alaplap is, most épp egy Gigabyte GA-MA770-US3 alaplapon csücsül minden.
Ha jól tévedek akkor a tápom 600W-os.
Az jó lenne, ha kb. 100ezerből kijönne.
hello!
szerintem amd procit ne nagyon vegyél, sok vele a problem,én is mostanában újítottam a gépem, és egy amd-t akartam bele, mert nagyon jónak tűnt az ár-érték aránya, de szerencsére lebeszéltek róla... most egy i5-öm van, és baromi jól müxik, ugyan drágább, mint az amd, de szerintem nagyon megérte...
ha a ramokat újítod, akkor az alaplapot is kell, mert nehogymár 2013-ban ddr2-es ramokat aarj venni...
én egy gigabyte h77-ds3h alaplapot ajánlok, és hozzá 8 gb ddr3-as ramot.
a videokártyakérdése már kicsi bonyolultabb. én egy gigabyte gtx 660-ast ajánlanék, nekem ebből van az oc verzió, de szerintem az már nem férne bele a 100K-s keretbe...szerintem ez már így is túlhaladta a 100K-s keretet, de ha jó gépet akarsz, akkor arra áldozni kell, de szerintem jobb egyszer többet költeni rá, mint hogy most megveszel mondjuk 4 gb ramot, aztán jövőre vehetsz újat... a tápod teljesen oké, sőt...
én egy 460W-os táppl hajtom az i5-ömet, a htx 660 oc-met, meg egy rakat hűtőt, 1 ssd-t, és egy hdd-t...
gondolom a ház, meg a hdd és a dvd-rom marad...
Csatlakoznék az 1-es válaszolóhoz inkább vegyél intel procit,ha van rá keret akkor inkább i 5-öt,ha nincs akkor az i 3 is megteszi : [link]
ez játékra is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!