Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360 slim vásárlás?

Xbox 360 slim vásárlás?

Figyelt kérdés
Venné egy xbox 360 slim konzolt de nem tudom hogy a 4gb-sat vagy a 250gb-sat vegyem.Nincs otthon wifi routerem így nem tudnám használni a live-ot és így nem látom értelmét a 250gb-snak mert így nem tudnék rá előzetest, demót, DLC-t felrakni rá. Bár a játék felmásolás érdekelne.... Akkor melyiket válasszam? Köszi előre is! :)

2013. jan. 2. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell wifi router a liveozáshoz...
2013. jan. 2. 11:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudtommal ahhoz hogy letöltsek valamit ahhoz kell nem?
2013. jan. 2. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehogy kell. Csak bedugod az internet kábelt és kész is van.

A boxon is ugyan úgy van hálozati csatlakozó,mint a gépedben.

A wifi használat csak azért elterjedtebb,mert így kényelmesebb,és nincs +0 kábel az xbox környékén.

2013. jan. 2. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
De nekem usb mobilinternetem van és azt nem lehet hozzá cstlakoztatni.. De akkor melyik éri meg?
2013. jan. 2. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Mobilnetet valóban nem...

De akkor is a 250-es éri meg.

2013. jan. 2. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor megéri azt a +8 ezret, mert ha a 4 gb-sat veszem akkor meg tudok hozzá venni pl:far cry 3-at vagy ac3-at vagy a 250gb-sal meg csak egy régi játékot lehet hozzá venni (60 ezer a keretem :D) vaGY egy csomagot kéne venni amelyhez van egy játék és egy letölthető játék? Remélem érthető voltam... :D
2013. jan. 2. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a 250GB-osat vedd.

- másold rá a játékokat, kíméli a DVD meghajtót, és a DVD lemezek sem karcolódnak olyan gyorsan.

- használj egy 4-16GB-os pendrive-ot, Az xbox 360-ban formázd meg. Számítógéppel tölts le demókat és a Party Buffalo - X360HC nevezetű programmal másold rá a pendrive-ra. Ha kész dugd az xbox360-ba és másold a merevlemezre, vagy futtasd onnan.

2013. jan. 2. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem 250-es van, és nagyon jó. szerintem azt vedd meg, mert romlik el az olvasófeje, ugyanis rá tudod telepíteni a konzolra a játékot.
2013. jan. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!