Mi lehetett a számítógéppel?
Bocsi, elsiklott a figyelmem az utolsó mondatod felett.
Szóval újratelepítés után is újraindul?
Hogy lett újratelepítve? Le lett formázva a rendszermeghajtó? Mert ha nem, az is okozhatja a problémát.
Először is meg kéne tudna,hogy mi sérült(mármint ha hardveres a probléma).
Ha a tápegység(nagyon valószínű),akkor minden bekapcsolással az egész gépet kockázatnak teszed ki.
De az is lehet,hogy elvitte magával a rossz táp a videókártyát is,ezért amikor próbálja initinizálni a driver a videókártyát,hibát talál és újraindul.
Szóval első kérdésem: Elindult egyszer legalább a windows?
Feltelepítettél már drivert?
Más patricióra tetted a windowst? (a két boot.ini fájl lehet,hogy összegabajodott)
A táp pontos tipusa kéne,de nem kell barátnődtől kérdezni,leveszed a gép oldallapját és ott megnézed a tápra milyen márkanév és teljesitmény van írva.
Ezek nélkül így nehezen tudunk segíteni.
"Elindult egyszer legalább a windows?"
Amióta az történt vele,azóta nem.
"Feltelepítettél már drivert?"
Nem lehet drivert telepíteni,mert állandóan újraindul a gép miután betöltődne a logó
"Más patricióra tetted a windowst?"
Nem,ugyanarra tettem ahol a másik is volt. De hozzáteszem h csak úgy "sikerült" újrainstallálni az egész gépet h az én itthoni gépemhez kötöttem a hard disk-jét.
"A táp pontos tipusa kéne,de nem kell barátnődtől kérdezni,leveszed a gép oldallapját és ott megnézed a tápra milyen márkanév és teljesitmény van írva."
Hidd el megnézném én,csak nincs nálam a gép. De felhívom őt,amint elérhető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!