Megéri napjainkban megvásárolni egy ps2?
végülis el lehet vele szórakozni.
grafikailag ne várd a pc-k szintjét, de az olcsó árának köszönhetően megérheti, főleg, ha jó játékokkal játszol
Ha megelégedsz a régebbi pl gta san andreas
játékok grafikájával akkor ps2
ha nem akkor xbox 360 kb 60 ezer
vagy ps3 100 ezer ha jól tudom
A PS2-es nem mai darab, szerintem nem éri meg belefektetni. A PS2-es játékok le vannak butítva élég rendesen, nem csak grafikailag, játékmenetileg is.(bugyuta)Lassan 10 éve TV-re kötve játszok PC-n, nem kell nagy gép hozzá, meg űber videókártya, mert egy CRT-TV-nek nem nagy a felbontása és minden közepes beállítással élsimítás nélkül is jobb a grafika. Egy kell csak, egy jó controller és sokkal jobb mint a PS2!!
Az én gépem most: AMD x2 2350B 45W, 7600GT, 4Gb ram
Csatlakozom az előttem szólókhoz, erre a platformra ne várj jobb grafikát, nem nagyon fejlődik már.
OFF:
xbox 360-at NE, ismétlem NE vegyél!!! nagyon komoly hűtési problémái vannak, eddig 3 ismert szériahibája van. PS3 nem volt nekem így nem tudok róla véleményt mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!